|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
merhaba arkadaslar yenı tasarımını bitirdiğim bir sarrafın iç mekan resimlerini paylaşmak istedim. render kalitesi çok yüksek değil. malum hem işi yetistirmek hemde müşteriye ne alacağını göstermek zor oluyor. ama mekan tasarımı ve model ve ışık hatalarından bahsedersenız sevınırım. genel olarak renderlar 30 dk ile 40 dk arası sürdü
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bir resim daha
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Arkadaşım Modelleme ve Renderin güzel fakat benim bildiğim sarraflar bol ışıklı ve spotlu yerlerdir. ben senin sarrafında bir tane bile aydınlatma aracı göremedim. Ayrıca dışarıdan giren ışıkla ortamı aydınlatmak yerine içeriye spot olarak koyacağın aydınlatmalarla dükkanı aydınlatırsan daha hoş görüneceğine eminim. Birde vitrine biraz altın vs. koyarsan daha da güzel olur ama sanırım onlar bayağı bir uğraştırır seni. Benim görüşlerim bu kadar genel olarak güzel olmuş. Sana kolay gelsin.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tesekkur ederım unlocker aslında aydınlarılmıs halıde mevcut fakat ıstedıgım render kalıtesını yaklayamadıgım ıcın koymadım mekanın sadece ıcını duzenlıyoruz cepheye ve vıtrıne dokunmadık o yuzden oraları cok falza detaylandırmadım....
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Renderlar cok hoş. Pencereden dısarı bakınca sanki cok yuksek bir gokdelenin son katlarındaymıs hissi veriyor.
Çok hoş ucaktan dısarı bakar gibi. Ama bu bir sarraf dukkanıysa gercekten ışıl ışıl olması gerek. Aydınlatma master ı yaptıgım için bu aralar renderlarda direk buna takılıyorum galiba Spotları kullandıgınız renderları da gorebilir miyiz? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
begendıgınız ıcın tesekkur ederım......yapım asamasına gectık artık...... ısıkların yerlerıne zaten onceden karar vermıstık. o yuzden spotlu bır render almadım ama yardımıc olması acısından solıyım tezgahın ustundekı z seklındekı ahsap malzemede sıra seklınde fındık spotlar var onun onundekı 3 lamba ise barossıl kaplı lambalar.....
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
RS

Çok hoş ucaktan dısarı bakar gibi.
Spotları kullandıgınız renderları da gorebilir miyiz?

Normal