|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alıntı:
ve tabiki tecrübe yetenekte eklendimi güzel işler çıkartmamak elde degil . psd ve c4d dosyasını buradan indirebilirsin. http://rapidshare.com/files/348631162/Desktop.rar.html http://rapidshare.com/files/348631162/Desktop.rar.html
www.fatihergun.net allfiles tarafından (10.02.2010 Saat 12:22) değiştirildi.. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alıntı:
maşallah.. Sadece programları bilmek bence bir tasarımcı için işin en fazla %30 dur. Asıl programı kulanmaya başladıktan sonra iş başlıyor. Dediklerinizi katılıyorum. gönderdiğiniz dosyalar çok işime yaradı, çok makbule geçti, teşekkür ederim. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
rica ederim
yardım edebildiysem ne mutlu
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
gönderdiğiniz dosyada anladığım ve anlamadığım yerleri fotoğraf üstünde not düştüm. Vaktiniz olursa bakarmısınız...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alıntı:
2.hımm aslında çok işe yarayan bir şey ama bu sahnede dikkat edersen kapalı gözleri, sana başda da söylemiştim vaktim olmadıgı için o an elimde yaptıgım işin sahnesini kullandım . 3.ben genelde yansıma almasını istedigim yada daha dogal ısık olmasını istedigim işlerde ışıklandırmayı desteklemek için kullanıyorumm atanmış materiale bakarsan sadece luminance kanalı açık. 4-5. evet anladıgın gibi . 6.bu da iyi tespit ama benim için ene önemliaraçlardan biri biraz fotograf bilgin varsa lens ayarları gibi çok faydalı bir araç. 7.evet buda dogru. 8.bununda gözü kapalı seninle alakası yok yani. , umarım yardımcı olmuştur.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
konu cıgırından cıkmış
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
valla ben baya bir bilgilendim, umarım acmış olduğun konuyu dağıtıpda rahatsız etmemişizdir..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
«
önceki Konu