|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
c4d nin tartışılmaz artıları
1: Windows ortamında mac os ortamında stabil çalışması 2: MoGrabh 3: Body paint 4: Cotent browser (degerini kulanan bilir )5: Dost arayüz (kişiselleştirmek dahada güzel) Herkezin begenmedigi eksileri var tabi onlarda eklenebilir büyükbir cogunluk karakter modellerin wegith mapını cıkarmakda zorlanır cogu programda oldugu gibi c4d de de zahmetli Render konusuna gelelim c4d nin advantec render paketi cogu render paketlerini destekledikleri foksiyonların en aşagı %90'ına sahip tihin sss yok onu bliyom ![]() tp ye zayıf diyorlar ki bence degil ama zor onu herkez kabul eder zorluguda döküman noksanlıgından geliyor en kötü tarafı c4d yi geliştirdiler geliştirdiler diynamics le pyro cluster e bakmıyolar o adamı sinirlendiriyor Benen bukadar ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Bazen okadar çok iş birikiyor ki max ile üstesinden gelemiyorum. Pixar' da veya Electronic Arts' da da çalışmıyorum. Yani artık işin kolayına kaçma gibi bir olaya girmek zorundayım. İşlerden vakit bulupda kişisel portfolyom için bişilerde yapmak istiyorum artık. Tamam C4D ile Max i kıyaslayamak biraz ayıp olur ama biz ne oyun yapıyoruz ne de film. Şu ana kadar kim animasyon film yapmışki ? Çok az insan iki elin parmağıdır bizim ülkemizde. (Tamam belki biraz abarttım.) Az maliyetle büyük işler çıkartacak bir yazılım olduğunu gördüm C4D nin. Max ile arasında ki fiyat farkını geçtim. Hangimizin workstationu var? 3D' yi mimari çizimler için öğrenmedim. Kendi zevklerim için bişiler yapmak istedim. Yurtdışında bu iş artık sanat olmuş. Artık ressamlar yok Cg Artistler var. Amacım onlar gibi ortaya güzel bir iş çıkarmak. Eğer bu konuyla ilgili bir iş olucaksa animasyon olsun, başka bişi olsun, yeterki sektöründe bişi olsun ama mimari olmasın.
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
Evet bencede animasyon yapıcam diye kasmaya gerek yok uğraşınca c4d de karakter olabiliyor. Bence kişi işi için en uygun ve en hızlısını seçmeli. Ben grafik tasarımcıyım ve c4d bu iş için çok uygun.. Hobi olarak karakter bile yapılabilir. Tabi biraz iyi bilmek lazım..
|
![]() |
| İşaretlemeler |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|