|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hilton Mimarlık & Evgör İnş. Bursa
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
diger işleri hatırlayınca bunu pek tutmadım abi modele diyecek hiçbirşey yok ama bunu belirtim
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
johonwayni teşşkrler,,bizde yapılan işler genel itibari ile müşteri isteğine göre şekillediği için aslında çokda özel işler çıkmıyor,,buna zaman bulduğumuzda daha sanatsal işler çıkıcağını umuyorum..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
zaman bende de problem sen burda aldıgımız renderleri görsen MEHMETTTT !!! diye bagırırsın
Günde 6 bina modelliyoruz ne cıkacagını düşün artık ama Prensip olarak + utandıgımdan eklemiyorum buraya ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Haklısın aslında bir tür fabrikasyonda denebilir,ama neticede hepimiz emek harcıyoruz..sanada bizede ve diğer çalışan arkadaşlarada Allah kolaylık versin..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
yaptığınız calişmada tüm objeler c4d de mi oluşuruldu? kaldırımdaki 2 bayan da c4d de mi oluşturdunuz yoksa c4d de oluşturduğunuz bir tasarımı photoshop a aktarıp oradanmı eklediğniz 2 bayanı?
C4d ye yeni başlayadım ve programı tasarımlarımı zenginleştirmek için kulanmak istiyorum. photoshop ve c4d arasında nasıl imort export işlemleri yapmam gerektiğini tam bilmediğimden soruyorum. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mehmet ve erkan tam olarak anlamadım, müşteriler sizden özellikle ileri render tekniklerini kullanmanızı istemiyormu daha gerçekçi gözükmesi için, fiyatı etkiliyor mu bunlar, ucuz yaptırmak için mi ???
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
müşteri diyoki
Time = money (zaman = Para)-vakit nakittir Hiç sevmedigim bi olay ama mecburuz ne yapalım |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| İşaretlemeler |
«
önceki Konu